👉 Що робити, якщо при спробі об'єднати двійників клієнтів клієнт видалився?

Оновлено 1 рік тому

Якщо обидва клієнти, яких планується об'єднати, мають ідентичні прізвища, то можливо помилково вибрати для злиття одного і того ж клієнта, що призведе до видалення клієнта


Щоб уникнути подібної помилки, додайте до прізвища одного з таких клієнтів ознаку (літеру або цифру), що дозволить вам не помилитися у виборі клієнтів для об'єднання


Якщо помилилися і клієнт видалений - напишіть техпідтримку з проханням відновити клієнта. Вкажіть у повідомленні ID клієнта (його можна переглянути в архіві)


Після додайте до прізвища одного з клієнтів відмітну ознаку та проведіть злиття

Чи була наша стаття корисною?